Houten vloeren Eindhoven

eiken vloeren l

Vreven vloeren

Houten vloeren Eindhoven

Voor een eiken houten vloer in Eindhoven moet je bij Vreven vloeren zijn. Nergens anders vind je deze kwaliteit vloeren voor deze spectaculaire lage prijzen. Mensen die een eiken houten vloer in Eindhoven zoeken slagen zeker bij Vreven vloeren. Eiken vloeren in Eindhoven komen vaak bij Vreven vloeren vandaan. Doordat het bedrijf al meer dan 20 jaar aan de weg timmert heeft het zijn particuliere klanten maar ook veel architecten, binnenshuis architecten, aannemers, bouwbedrijven, vloerbedrijven, parketbedrijven enz. enz. altijd via via. Er zijn verschillende bedrijven die hun planken inkopen bij Vreven vloeren en verkopen deze met veel winst aan hun klanten. Mensen denken vaak dat als de vloer duur is deze ook beter is van kwaliteit.

Exclusieve eiken vloeren Eindhoven

Ons bedrijf is een leverancier van Houten vloeren voor Eindhoven met een uitstraling zoals jij dat wil. Er zijn verschillende mogelijkheden om de vloeren een exclusieve uitstraling te geven. Je kunt de vloeren laten borstelen, verouderen oftewel trommelen, fijnbezagen of kanten schrapen enz. Kortom voor exclusieve Eiken houten vloeren voor Eindhoven kan je terecht bij Vreven vloeren. Bij ons zijn de vloeren van oorsprong onbehandeld. Van daaruit ga je in overleg de uitstraling van de vloeren bepalen. Met als resultaat een vloer waarvan er geen tweede bestaat. Onze vloeren zijn dan ook geen standaard kant en klare vloeren maar vloeren gemaakt zoals de klant het wil. Dit alles heel voordelig en met de beste materialen.

De beste eiken vloeren van Eindhoven

Vreven vloeren is een bedrijf wat onder de rook van Eindhoven houten vloeren verkoopt. Dus de meeste klanten komen uit de regio Echter verkoopt Vreven vloeren zijn vloeren ook door heel Nederland, Belgiƫ, Frankrijk en Duitsland. Ook gaan er regelmatig vloeren op vervoer naar het verre buitenland. Maar het liefst verkopen we de houten vloeren in Eindhoven en omstreken. Dan is het makkelijk om de vloeren te leveren en dat stellen de mensen zeer op prijs. Ook leveren we de vloeren naar verdere locaties voor een klein bedrag. Levering is echter altijd begane grond. Voor een houten vloer ga naar www.vrevenvloeren.nl Maak een afspraak en kom naar Velhoven om de vloer naar keuze uit te zoeken.

 

 
 
 

www.vrevenvloeren.nl

Tel : 0654326914

info@vrevenvloeren.nl